PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gutiérrez obté el dissetè lloc al segon eslàlom de Pamporovo

La primera espasa andorrana es manté al top-15 de la classificació general de Copa d’Europa

Per El Periòdic

Gutiérrez, en ple descens a l’eslàlom de Copa del Món de Lienz.
Gutiérrez, en ple descens a l’eslàlom de Copa del Món de Lienz. | FAE
Mireia Gutiérrez va disputar ahir el segon eslàlom de Copa d’Europa d’esquí alpí a l’estació búlgara de Pamporovo i va viure unes sensacions similars a la de la prova del dimarts passat, amb pràcticament el mateix resultat: un 17è lloc. Aquest, sumat al 16è del dia anterior, fan que la primera espasa femenina de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) continuï al top-15 de la classificació general del campionat del vell continent, amb 172 punts
 
Després de les dues proves de la Copa d’Europa de Pamporovo, Mireia Gutiérrez és 13a a la classificació general d’eslàlom d’aquesta competició, amb 172 punts i a 46 de la desena classificada, la sueca Emilie Wikstroem.
 
Gutiérrez va marcar 53.97 segons a la primera mànega i molt millor li va anar la segona, amb 50.79 que va ser l’11è millor temps, per acabar amb un temps definitiu d’1.44,76 i a 2,61 de la vencedora, la sueca Anna Swenn-Larsson. Amb tot, va sumar 24,4 punts FIS, que millora la d’ahir però que continua lluny dels poc més de 15 que té en eslàlom, necessaris de rebaixar almenys fins els 12 que la recompensaria en les proves de Copa del Món amb un dorsal més baix que multipliqués les seves opcions algun dia de classificar-se per a una segona mànega.
Pel que fa a la modalitat de freestyle, ahir es van tornar a intentar disputar les finals de l’SFR, amb la presència del corredor de la FAE Carles Aguareles Loan, però el mal temps va tornar a cancel·lar la prova sense una altra solució. Això passava per segona vegada, després que dimarts succeís el mateix, però en tot cas, la idea és que avui es torni a intentar competir. Hores d’ara l’organització no es planteja suspendre la prova.
 
Una bona notícia per a Aguareles, que és un dels favorits a la victòria després de la fantàstica primera posició que va aconseguir en la ronda classificatòria del dilluns passat i per tant serà un dels 12 finalistes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT