PUBLICITAT

Encamp

La festa de Carnaval d’Encamp es trasllada al Pas de la Casa

La batucada Protons donarà el tret de sortida

Per EL PERIÒDIC

La comparsa ‘Olimpiada de Rio’ premiada com la més divertida a Encamp, ahir.
La comparsa ‘Olimpiada de Rio’ premiada com la més divertida a Encamp, ahir. | TONY LARA
El Pas de la Casa acollirà aquest cap de setmana la festa de Carnaval que es trasllada des d’Encamp, tal com va donar a conèixer ahir el comú de la parròquia en una nota de premsa.
 
D’aquesta manera, la batucada Protons pel Pas de la Casa donarà demà el tret de sortida al Carnaval del Pas. Així maitex, els més petits de la família podran gaudir d’espectacles i activitats al Centre Esportiu a partir de les 15.00 hores i entorn a les 17.00 hores s’oferirà un berenar per a tots els assistents. 
 
Tanmateix, a les 21.00 hores, la sala de festes acollirà el Sopar de Gala amb animació per a tothom. Al voltant de les 23.30 hores, a la mateixa localització, es farà el concurs infantil de disfresses, i a mitjanit serà l’escenari de l’actuació del grup de versions Karaoke Band i comptarà amb la presència especial d’un tarotista. 
 
La primera jornada del Carnaval al Pas de la Casa clourà amb un concurs de disfresses dels adults, acabant així la vetllada. Els actes previstos per a diumenge, que tindran lloc al Centre Esportiu del Pas de la Casa, s’iniciaran a les 16.00 hores amb un berenar per als infants, per acabar a les 16.30 hores amb inflables i jocs per a tots els assistents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT