PUBLICITAT

Pas de la Casa

Desenllaç final

Les GSeries es decideixen demà amb Ezpeleta, Solans i Monje com a favorits

Per #GASS

Un participant de les GSeries en la darrera cita, la G4, fa dues setmanes al circuit del Pas de la Casa.
Un participant de les GSeries en la darrera cita, la G4, fa dues setmanes al circuit del Pas de la Casa. | Pep Segalés
Aquest cap de setmana les GSeries viuen el seu darrer capítol. Dues proves al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa que tanquen el campionat i que decidiran al campió. La G5 i G6 es disputen amb Carlos Ezpeleta, Nil Solans i Fernando Monje com a principals favorits al títol, però també hi ha d’altres que volen dir la seva i mantenen les seves opcions a la victoria final.
 
 Els tres primers de la general surten amb avantatge respecte la resta. Hi ha 88 punts en joc, 44 per cursa. Ezpeleta, el líder, és qui es presenta amb més possibilitats. És qui més regular s’ha mostrat en les quatre etapes anteriors i el triomf aconseguit a la G3 va valer-li comandar la classificació. Per darrera té a Solans, amb 141. L’actual campió té la intenció de defensar el seu títol fins a l’últim moment. En aquesta edició suma dues victòries, aconseguides el mateix cap de setmana en les dues primeres cites del calendari. Monje, excampió d’Europa de Turismes, és tercer amb 122. Suma un triomf, obtingut a la G4.
 
Perseguidors / Per darrera hi ha una sèrie de pilots que volen dir la seva. I que volen optar a pujar al podi. Jan Solans és quart amb 118 i després trobem a José Roger (103), Ferran Monje (100) i Manel Guiral (94). Per a la classificació final cal tenir en compte que es comptabilitzen els cinc millors resultats de cada pilot en les sis curses disputades.
 
Les dues últimes carreres puntuables es desenvoluparan en el sentit habitual del traçat, amb la recta de sortida en lleugera pujada i la parabòlica a l’esquerra al final de la mateixa. Els entrenaments lliures de la G5 es realitzaran entre les 9.10 i les 10.30 hores. El The Duelo, les dues sèries i les finals seran entre les 10.50 i les 13.30. Els entrenaments lliures i cronometrats de la G6 es portaran a terme de les 15.10 a les 16.30. A partir de les 16.50 serà el torn del The Duelo; i la prova que pot ser decisiva per al campionat, amb les sèries i les finals. A les vuit del vespre es repartiran els premis de la jornada i a partir de les 20.30 els de la general de les GSeries.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT