PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra reforça la línia ofensiva amb Elías Iñarra

És un mitjapunta que arriba de la Tercera Divisió manxega, mentre que Miguel deixa l’equip

Per JOAN JOSEP BLASCO

Elías realitzava ahir el primer entrenament amb l’FC Andorra.
Elías realitzava ahir el primer entrenament amb l’FC Andorra. | Emilio Prenas
En aquest període de la temporada l’FC Andorra enllaça tota una sèrie de partits a la Borda Mateu amb rivals que es troben als primers llocs de la classificació. La intenció és sumar el màxim de punts, i per fer-ho es reforça per suplir les baixes, que es continuen produint.
 
Ahir va començar a entrenar amb l’equip Elías Iñarra, un mitjapunta esquerrà de vint anys. El càntabre, que es va incorporar al Vélez Málaga en edat juvenil, actualmant es trobava sense equip després del seu pas pel Munera CF de la Tercera Divisió de Castella la Manxa. «És un jugador que pot aportar gol i és ràpid. Pot jugar com a segon punta i a bandes. És polivalent a la línia d’atac», indica l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, que confia en què puguin seguir arribant reforços, tant a la línia defensiva com al mig del camp. I més perquè es produeix la marxa de Miguel, que torna a Portugal i ja no jugarà amb els andorrans.
 
Demà arriba un altre dels colíders, la U At Horta, i s’intentarà que Elías ja compti amb fitxa per poder debutar. El conjunt barceloní aprofita molts bé els gols que fa perquè només en suma vint, sent el quart pitjor atac. Però en defensa mostra el seu poder, amb només quinze encaixats, sent la segona millor del grup 1. A les últimes jornades s’està mostrant irregular, ja que sí bé és veritat que fa sis partits que no perd, en aquest espai de temps només suma dues victòries. «És un altre partit dels més complicats. És un rival que té molt clar per a que lluita. És un clar aspirant a l’ascens», indica el tècnic, destacant «la intensitat amb què ho fa tot, tant defensivament com ofensivament», i que compta amb «molts recursos». Confia en què l’FC Andorra «estigui al nivell dels últims dos partits de casa, capaç de competir», perquè d’aquesta manera és com arriben els resultats i el que fa que la Borda Mateu sigui una plaça difícil d’assaltar: «Ara mateix som un equip que tothom respecta». I tot el partits amb rivals de la part alta que afronta de forma consecutiva seran un factor clau per saber de forma quasi definitiva quines han de ser les veritables aspiracions tricolors aquest curs: «Aquest mes de febrer ens marcarà molt on estarem a final de temporada». Contra l’Horta és baixa per asumptes personals Victor Hugo, i per lesió Leo, Robert i Juli. Aquest últim es va produir una elongació de tres centímetres a l’isquiotibial, que el tindrà dues setmanes apartat dels terrenys de joc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT