PUBLICITAT

sant julia de loria

Camp reitera el suport de Martí a les arques del comú lauredià

Vila treballa en l’elaboració dels comptes, tasca que qualifica de dura

Per M.C.

Camp i VIla, ahir.
Camp i VIla, ahir. | Tony Lara
El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va reiterar ahir el suport del Govern al Comú de Sant Julià de Lòria en matèria econòmica. La disposició de fer costat a l’administració parroquial va desencadenar-se tot just després que el cònsol major lauredià, Josep Vila, reconegués que la tasca de previsió del pressupost de l’òrgan comunal per als propers quatre anys no està sent gens fàcil. No obstant això, el dirigent local va manifestar la voluntat que els comptes estiguin enllestits «molt aviat».
 
Les arques de Sant Julià de Lòria no passen pel seu millor moment. La situació de Naturlandia no ajuda a l’equilibri d’uns comptes que, tal com va confessar Vila ahir, estan sent difícils d’equilibrar per tal de fer la projecció del que serà el pressupost de la casa comuna que lidera per als propers quatre anys, tal com dicta la Regla d’Or. Un requeriment que, a més, ha de ser complert abans de menys de cinc mesos.
 
Davant dels evidents problemes de caràcter econòmic amb què Laurèdia en Comú ha topat en arribar com a nova força de Govern, el cap de l’Executiu va traslladar als cònsols la tranquil·litat de poder comptar amb l’ajuda de l’administració central, en la mesura que a aquesta li sigui possible. I el titular de Turisme va sumar-se ahir a l’estesa de mà. Segons van afirmar ambdós polítics, Govern i comú no s’han assegut encara a parlar-ne, així com tampoc la possibilitat de tornar a invertir en maquinària per a l’elaboració de neu artificial a Naturlàndia, cosa que es preveu per a aquest any o el proper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT