PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els Agents Rurals faran xerrades de sensibilització

El programa eduCAR s’adreça a persones de totes les edats

Per EL PERIÒDIC

Agents Rurals en una xerrada en un centre educatiu.
Agents Rurals en una xerrada en un centre educatiu. | ACN
Els Agents Rurals de l’Alt Urgell duran a terme una trentena de xerrades en el marc del programa eduCAR, que va dirigit a persones de totes les edats, des d’infants de cicle inicial, primària i secundària, fins a gent gran, segons va informar ahir Ràdio Seu. L’objectiu del cicle és promoure la sensibilització i l’educació ambiental a través de conferències, sortides al bosc, alliberament de fauna, fires o festes.
 
El cap d’Àrea Bàsica dels Agents Rurals a l’Alt Urgell, Carles Mora, va assenyalar en declaracions a l’ACN que la proposta va sorgir perquè la ciutadania es conscienciés de la necessitat de tenir cura de la natura.
 
El programa eduCAR estructura les activitats en tres blocs. En un primer marc d’actuació, es realitzen activitats amb les escoles i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), ja siguin xerrades, tallers, gimcanes o activitats d’alliberament de fauna. 
 
Un segon marc informatiu s’adreça a persones adultes. En aquest cas es tracten diferents temàtiques, com ara la prevenció d’incendis, la fauna, la caça o l’accés al medi natural, entre d’altres. El tercer marc divulgatiu consisteix en la participació com les fires, les festes o els casals d’infants. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT