PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sergi Mas assoleix amb escreix la xifra per editar el volum il·lustrat

La campanya ja suma més de 2.700 euros, i queda més d’un mes

Per E.J.M.

L’artista Sergi Mas, al seu taller.
L’artista Sergi Mas, al seu taller. | L’artista Sergi Mas, al seu taller.
La iniciativa de micromecentage per aconseguir 2.500 euros per editar el nou llibre de Sergi Mas s’ha superat amb escreix. Queden 34 dies per seguir fent aportacions i ja s’han recaptat més de 2.700 euros, L’edició del volum il·lustrat està, per tant, garantida. 
 
La campanya la van endegar fa tan sols cinc dies Hèctor Mas i Txema Díaz-Torrent a la plataforma Verkami, i l’objectiu s’ha assolit. El plantejament inicial era el d’imprimir 600 exemplars del llibre, amb la perspectiva d’ampliar la tirada si el mecenatge funcionava. I ho ha fet. El termini d’aportacions, que van dels 5 als 250 euros, finalitza el 21 de març. Les donacions es poden realitzar a través de l’enllaç web http://vkm.is/sergimas. Aspectes de l’art popular d’Andorra, un volum de 138 pàgines, de les quals 120 són il·lustracions originals, es presentarà el pròxim 23 d’abril. 
 
Els mecenes rebran diversos obsequis segons la quantitat aportada, entre les quals hi ha gravats i il·lustracions de Mas, com l’Auca de Nostra Senyora de Meritxell, el catàleg de l’exposició Sergi Mas. Antologia 1995-2015, que es va muntar al CAEE, un dels 25 gravats de la sèrie El ruc de la remunta marcant-se un rigodó, o una il·lustració de la sèrie de jous. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT