PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La reunió amb Mateu determinarà l’empresa d’accions per part d’SDP

La formació estudia la possibilitat a l’espera de parlar amb el síndic general

Per M.C.

Mateu, Naudi i Bonet, durant la darrera sessió de control al Consell.
Mateu, Naudi i Bonet, durant la darrera sessió de control al Consell. | Tony Lara
Els consellers generals de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) esperaran la reunió prevista properament amb el síndic general, Vicenç Mateu, per determinar si, finalment, emprenen les accions legals anunciades la darrera setmana arrel de la denegació, des del Consell, de l’esmena a la totalitat del projecte de llei del pressupost presentat pels membres del grup Mixt. 
 
Naudi no va voler replicar la predisposició comunicada per Mateu a signar l’esmena rebutjada per no comptar amb el nombre mínim de firmes per la falta de voluntat de «generar polèmica» al voltant d’una qüestió que ell mateix, juntament amb el president de la formació de què és membre, Jaume Bartumeu, tancava la setmana passada plantejant la possibilitat d’iniciar una acció legal contra la Sindicatura. 
 
La voluntat inicial d’SDP de recórrer a la via legal pel que Bartumeu va catalogar d’un rebuig proper a la «inconstitucionalitat», es veu ara supeditada a la propera trobada amb el síndic. En qualsevol cas i segons el conseller del grup mixt, la possibilitat d’engegar l’acció segueix en curs d’estudi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT