PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El PS vol implicar «el màxim de gent» per fer el congrés

El comitè directiu ha acordat la formació dels grups de treball

Per EL PERIÒDIC

Una reunió del comitè executiu del Partit Socialdemòcrata
Una reunió del comitè executiu del Partit Socialdemòcrata | El Periòdic
El comitè directiu del Partit Socialdemòcrata (PS) ha acordat la formació dels grups de treball que prepararan les ponències que es presentaran al catorzè congrés de la formació, que tindrà lloc a finals de novembre i al qual se li vol donar una gran importància. 
El president del comitè directiu, Vicenç Alay, ha remarcat la voluntat clara d’aconseguir la participació del nombre més gran de persones i, especialment gent que no estigui afiliada. «Volem implicar el màxim de gent, militants i gent que no ho sigui però que se senti propera a la nostra visió política i que vulgui treballar amb nosaltres i fer sentir la seva veu als grups», ha explicat el dirigent socialdemòcrata. 
En concret, es configuraran quatre grups: un que analitzarà temes al voltant del model d’Estat; un altre que treballarà aspectes vinculats al model social; el tercer abordarà tot el relacionat al model econòmic. Per últim el quart s’encarregarà d’estudiar assumptes centrats en una possible revisió dels estatuts del PS.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT