PUBLICITAT

Andorra la Vella

Gili pregunta pel canvi d’ample de les vies generals

La parlamentària demana «concreció» i «arguments» per cada carretera modificada a través de la llei

Per El Periòdic

| Tony Lara
La consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha demanat explicacions al Govern sobre la necessitat de canviar l’ample d’alguns espais de les carreteres generals a lhora que demana poder accedir als informes realitzats per la Taula Nacional de Mobilitat.
 
A través de la modalitat escrita, l’Executiu haurà de respondre la parlamentària del Partit Socialdemòcrata (PS) sobre els motius pels quals van introduir-se a la normativa canvis d’amplada que en alguns trams de les carreteres generals, en vista de la manca d’informació de què pateix el text legal. Gili vol saber «quines raons mouen el Govern per reduir i/o eixamplar les amplades de les carreteres generals CG2, CG3 i CG4 en algunes zones així com de les carreteres secundàries (carretera de Montaup CS240 i altres)». Gili sol·licita al Govern una resposta amb «arguments» i que aquests es basin en la «concreació» en cadascun dels trams que es preveu modificar.
 
A banda dels canvis a les vies, la consellera socialdemòcrata va demanar els informes de la Taula Nacional de Mobilitat ons es concreten «els canvis de qualificació de carreteres generals a secundàries i a la inversa, així com els canvis en les amplades de diverses carreteres» i on es proposaria la modificació de la xarxa bàsica de vials. Les qüestions ja són al Consell General.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT