PUBLICITAT

Andorra la Vella

Foncillas omple la sala amb ‘On/Off, dos canals i un destí: vendre més’

El repte del comerç electrònic suscita l’interès de centenars de persones

Per El Periòdic

Part del públic que ahir va assistir a la conferència de Foncillas.
Part del públic que ahir va assistir a la conferència de Foncillas. | ANA
Centenars de persones van assistir el vespre d’ahir a la intervenció On/Off, dos canals i un destí: vendre més. Sota aquest títol, el professor Pablo Foncillas va abordar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella una qüestió en què el Principat es troba certament endarrerit però per la qual, tal com va demostrar l’exit d’afluència, hi ha molt d’interès: el comerç electrònic.
 
En una compareixença organitzada per Reig Capital Business Lab amb l’objectiu de facilitar eines al teixit empresarial per poder créixer des d’una perspectiva real, Foncillas va presentar la situació d’aquesta via de vendes al país, tot exposant-ne tant les oportunitats com la convivència d’un negoci online amb l’establiment convencional. Tal com va exposar el professor de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE), el comerç digital és un complement ideal per a la potenciació de les vendes d’un negoci. 
 
L’orador va destacar que «no s’ha d’operar a Andorra sinó des d’Andorra». A més, Foncillas va destacar que els consumidors estan canviant i per això les botigues s’han d’adaptar a la nova era.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT