PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caixa o faixa amb el Saint Jory

El VPC està obligat a guanyar el Saint Jory i depèn del que passi al Cazerienne-Lezadoise

Per JOAN JOSEP BLASCO

Partit a l’Estadi Naciunal entre el VPC i el Saint Orennais.
Partit a l’Estadi Naciunal entre el VPC i el Saint Orennais. | Tony Lara
En només vuitanta minuts es decideix tota una temporada. El VPC es juga la permanència en més d’un camp. Per no consumar el descens necessita guanyar diumenge a l’Estadi Nacional a l’RC Saint Jory Bruguieres, i també dependrà del resultat que es produeixi en el duel entre l’US Cazerienne i l’US Lezadoise.
 
Els andorrans surten a la darrera jornada amb desavantatge. Són penúltims amb 27 punts, un menys que el Cazerienne i quatre que el Lezadoise. Els dos últims perdran la categoria, tot i que en podrien ser fins i tot  tres pels descensos compensats. Depenent dels resultats que ocupin el conjunt de Manuel Romo podria arribar al setè lloc en el millor dels casos. Tot passa per guanyar el seu partit i el marcador que es produeixi a Cazeres sur Garonne. Però el més important per al tècnic és el que succeeixi al Principat. «Hem d’estar concentrats en les nostres coses i no en el que passa en altres camps per no cometre errades», assegura.
 
El convenciment per mantenir-se a Promoció d’Honor és màxim. «Tots tenim plena confiança de guanyar el partit i salvar-nos. L’equip fa setmanes que està en un bon moment a pesar de les lesions que estem patint», i per aconseguir-ho «ens hem de treure tota la pressió extra que poguem tenir. Hem de fer les coses tal i com sabem». L’objectiu passa per «mirar de guanyar amb bonus i no veure cap targeta», perquè aquestes poden fer canviar la classificació. Romo no espera un rival relaxat, perquè «necessiten els punts pels play-off d’ascens». Es tracta d’un equip que «juga molt de tres quarts, pel que serem durs pressionant per aconseguir la pilota ràpidament».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT