PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

‘Sunstone’, d’Alca Films, guanya l’‘Excellence in Title Design’

La productora ser l’única empresa estrangera en ser premiada en aquest certamen

Per EL PERIÒDIC

Imatge oficial del SXSW Films Festival 2016 d’Austin (Texas)
Imatge oficial del SXSW Films Festival 2016 d’Austin (Texas) | Alca Films
El projecte Sunstone, en el que va participar la productora Alca Films, va ser  guardonada amb el premi Excellence in Title Design al festival nordamericà South by Southwest Film Festival (SXSW). El disseny guanyador va permetre Alca Films ser l’única empresa estrangera en ser premiada en aquest certamen, que recull tres festivals: Music, Film & Interactive, tots tres amb molt de renom als Estats Units.
En la secció de SXSW Film Design Awards: Excellence in Title Design van nominar a Sunstone, dirigit per Aimée Duchamp i on Marc Colomines, d’Alca Films, va participar com a Director de Fotografia i Postproducció. A més, la productora andorrana va col·laborar amb la producció del projecte.
La proposta es va imposar  a grans realitzadors d’altres companyies de peces com Daredevil, The avengers, Spectre o Zoolander 2. La productora va assegurar en un comunicat que «se celebra aquest guardó ja que haver estat seleccionats en el festival  ja ha estat tot un premi». Avui, precissament, es baixa el teló del SXSW, que s’ha celebrat a Austin (Texas) des de l’11 de març. 
Sunstone és un projecte d’Atelier i que es va inspirar en el poema Sunstone d’Octavio Paz. La proposta gira entorn dels sentiments de cada relació i que descriu els moments i l’experiència diària de la vida i les relacions. Aquests títols d’obertura, els títols de crèdit, es van crear per al festival OFFF Barcelona.
D’altra banda, la mateixa productora, Alca Films, va assenyalar en el seu comunicat que, actualment, estan coproduint un documental sobre el disseny català amb Atelier. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT