PUBLICITAT

ORDINO

Liberals es reuniran amb els cònsols d’Ordino per Secnoa

Tudó i Choy volen esvair alguns dubtes de la inversió privada d’Arcalís

Per EL PERIÒDIC

Eva Choy
Eva Choy | Tony Lara
Després que les conselleres de la minoria del comú d’Ordino, les liberals Sandra Tudó i Eva Choy, sol·licitessin repetidament un seguit de documentació, imprescindible per a que l’inversor pugui anar dibuixant-se un mapa de la situació, i de la celebració de dos consells d’administració, SECNOA els va fer arribar els documents dels estats financers i tresoreria, així com el pla de viabilitat. 
A partir d’aquell moment, i seguint els procediments habituals en aquest tipus d’iniciatives, l’inversor interessat i els seus serveis financers i jurídics, van estar analitzant la informació detalladament i, d’aquesta anàlisi, van sorgir dubtes i qüestions a resoldre. La formació liberal va emetre ahir un comunicat on reflectien que aquestes qüestions només les poden resoldre els titulars de la corporació ordinenca per poder continuar amb una eventual proposta de la part inversora.
Com a conseqüencia, en el decurs del Consell de Comú del passat dijous, Sandra Tudó i Eva Choy van demanar formalment als cònsols fixar data per a la citada reunió. En resposta a la demanda de Tudó i Choy, el Cònsol Major d’Ordino, Josep Àngel Mortes, ha proposat reunir-se aquest dijous a les 10 del matí.
Les conselleres de Liberals d’Andorra + Independents celebren que aquesta demanda hagi estat, aquest cop, resposta amb celeritat i així poder seguir avançant en el procés per facilitar la proposta d’inversió privada per a «permetre la viabilitat d’Arcalís, derivat del seu compromís electoral amb el poble d’Ordino». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT