PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El PS entra 13 preguntes per esclarir l’«obscurantisme» de la CASS

Vendrell vol conèixer l’estat del subministrament d’aigua a Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Pere López conversa amb Rosa Gili en la passada sessió al Consell
Pere López conversa amb Rosa Gili en la passada sessió al Consell | Tony Lara
El conseller general del PS, Pere López, va tramitar tretze demandes d’informació per conèixer quines van ser les pèrdues sofertes en les inversions del fons de reserva de jubilació i els productes que les van causar al llarg del segon i del tercer trimestre del 2015. 
El president del grup mixt va acusar la CASS «d’obscurantisme» per no voler facilitar aquestes dades en les respostes a la pregunta que va formular sobre la qüestió al gener i va posar en relleu que la rendibilitat aconseguida pel fons ha estat «la més baixa dels darrers anys». Les demandes d’informació reclamen, segons van puntar des de la formació socialdemòcrata, tenir una relació «exhaustiva» de tots els productes en què es troben invertits els diners provinents de les cotitzacions de la branca jubilació. El conseller del PS demana «una descripció exacta» així com la seva «qualitat creditícia», el «volum total» que suposen en relació al total del fons i la seva rendibilitat. 
López va apuntar que «hem hagut d’entrar les tretze demandes perquè la CASS, a les preguntes fetes anteriorment no ens ha contestat», fet que atribueix a «la seva línia d’obscurantisme». Ara, va indicar, són peticions «molt més segmentades, detallades i concretes» per evitar que, tal com va passar amb les qüestions tramitades a inicis d’any «se’ns contesti de forma esquiva». 
 
L’aigua d’Escaldes/ D’altra banda, la consellera de l’oposició al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, va demanar poder mantenir una reunió amb tots els agents responsables del subministrament d’aigua a la parròquia. La trobada, segons van apuntar fonts del PS, ha de servir per abordar diferents assumptes, vinculats a les mesures que han de servir per garantir que no hi hagi nous talls de distribució i al futur de la societat encarregada de la distribució, Capesa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT