PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Qui és el comprador de Vall Banc?

J.C. Flowers és un fons d’inversió que gestiona 7.000 milions de dòlars

Per LIDIA RAVENTÓS

J.Christopher Flowers, director general de J.C.Flowers
J.Christopher Flowers, director general de J.C.Flowers | El Periòdic
J.C. Flowers & Co és un fons d’inversió nord-americà fundat el 1998 amb oficines a Nova York i Londres que ha invertit gairebé 15.000 milions de dòlars a tot el món i gestiona actualment 7.000 milions de dòlars en actius. La firma privada inverteix en un ampli espectre d’operacions i sectors, entre ells banca, assegurances, reassegurances, valors, serveis, gestió d’actius i finançament. 
El director general i conseller delegat de la firma, J. Christopher Flowers, es va mostrar ahir satisfet amb l’adjudicació, segons va informar a través d’un comunicat. Flowers va assegurar que donarà continuïtat als serveis de banca privada de l’entitat i va afegir que la seva voluntat és transformar Vall Banc «en una líder de la indústria, pel servei que brindarà als clients de banca privada i les seves capacitats de gestió». «Confiem que el nostre profund coneixement del sector financer, així com la nostra aposta sostinguda pel talent i les solucions innovadores, potenciaran el desenvolupament de Vall Banc», va exposar. 
 
Considerat un ‘fons voltor’/ Des que es van conèixer els noms dels dos fons d’inversió que licitaven per Vall Banc –el segon era Socrates Capital–, diversos mitjans digitals espanyols publicaven que es tractava de fons voltors. Concretament, apuntaven que J.C. Flowers va ser rebutjat pel Banc d’Espanya quan va intentar fer-se amb la CAM (Caja de Ahorros del Mediterraneo) el 2011.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT