PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Salvadó i Tohà, mossèn Ramon, Sergi Mas i Moles, els més venuts

Les novetats dels autors autòctons triomfen per Sant Jordi

Per EL PERIÒDIC

Evarist Rogel, ‘El ball de la vida’
Evarist Rogel, ‘El ball de la vida’ | ANA/M.B.
El ball de la vida, d’Albert Salvadó i Anna Tohà, Aspectes de l’art popular andorrà, de Sergi Mas, 50 anys de tu a tu des de Canillo. Diari d’un mossèn compromès, de mossèn Ramon de Canillo, i Diccionari visual d’Andorra, de Pere Moles, han estat els llibres més venuts dels autors andorrans durant la Diada de Sant Jordi. 
Amb tot, des de les parades de llibres de la plaça del Poble també s’ha comentat que d’altres llibres amb molt bona sortida han estat La Bíblia andorrana, d’Albert Villaró, guardonat amb el premi Prudenci Bertrana 2015, i Jo vaig treballar a Ràdio Cincinnati, de Gabriel Fernàndez. 
L’oferta de llibres dels autors i autores del país s’ha complementat amb L’obra articulística d’Arseni Sugranyes, de David Gálvez; Jai Vita, de Natàlia Senmartí; Distàncies, d’Arnau Orobitg; Josep Maria Mas Pons, Pere de l’Oros. Vida política 1960-1991, d’Albert Roig; L’entrellat d’un consolat, de Benet Pantebre; i els premis literaris atorgats al país durant el 2015: La nena de la casa de la bauma, de Marienka Bellostas, premi Fiter i Rossell de novel·la 2015, i Vorejant els límits, de Jordi Ortiz, 5è Premi Carlemany al Foment de la Lectura.
Entre els èxits estrangers destaquen El secreto de la modelo extraviada, d’Eduardo Mendoza, La vida sense la Sara Amat, de Pep Puig i l’últim llibre de cuina de Ferran Adrià, segons informa l’ANA.
Tot i l’amenaça de pluja, l’aigua va respectar la diada literària i les diverses fires organitzades per totes les parròquies es van poder celebrar sense interrupcions. A Escaldes-Engordany, diversos personatges literaris van animar l’ambient i es van donar a conèixer, sobretot, entre els més joves: Shakespeare, Cervantes, Sherlock Holmes, Alícia, Harry Potter, Julieta... A Andorra la Vella, l’Esbart Dansaire va oferir un espectacle de balls medievals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT