PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Elías deixa l’FC Andorra per baix rendiment

El davanter, arribat al febrer, no ha complert amb le expectatives

Per JOAN JOSEP BLASCO

Elías rep una falta d’un jugador del Vilassar de Mar.
Elías rep una falta d’un jugador del Vilassar de Mar. | J.J.B.
L’estada d’Elías Iñarra a l’FC Andorra ha estat només de dos mesos i mig. El club, insatisfet amb el seu rendiment des de que va arribar al Principat, decideix donar-li la baixa, pel que ja no tornarà a vestir la samarreta tricolor. Més fitxatges no arribaran i se seguirà donant confiança als juvenils, com es porta realitzant durant bona part de la temporada per suplir les baixes que s’han anat produint. 
 
El davanter asturià s’incorporava al mes de febrer per aportar la falta de capacitat golejadora de l’equip. Però des de llavors no va demostrar en cap moment el que podia aportar, veient-se’l a un nivell inferior que la resta dels seus companys. En cap partit va sortir de titular i era un habitual per entrar en la roda de canvis a les segones parts. Marxa havent tingut pocs minuts i sense sumar cap gol ni assistència, que és amb el que havia de contribuir per donar més opcions ofensives.
La seva baixa es cobrirà amb juvenils, perquè l’entitat no té la intenció d’incorporar cap jugador. Aquesta és la darrera setmana que els clubs de Primera Catalana poden reforçar-se, ja que fins a cinc jornades abans de concloure el campionat es poden realitzar fitxatges. Són varis els juvenils que durant la temporada han entrat a les convocatòries i han intervingut amb el primer equip, debutant a la categoria.
 
La infermeria es buida / La baixa d’Elías coincideix amb la recuperació de jugadors que es trobaven lesionats, que estaran disponibles pel tècnic al matx de dissabte amb la UE Avià. Un d’ells és Robert Font, que es va lesionar el passat 9 de gener al camp del CE Abadessenc, trencant-se el radi en una jugda fortuita. El seu procés de recuperació ha estat més llarg del que s’esperava en un inici perquè en el procés se’l va tornar a trencar, pel que va haver de passar en dues ocasions pel quiròfan. Un altre que podrà jugar després d’un mes és Jordi Betriu, que es va fer un esquinç al turmell al matx contra el CF Mollet UE.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT