PUBLICITAT

Andorra Airlines retarda els vols fins el mes de juny

Soriano: «No correm cap risc ja que tenim l’aval de 60 milions»

Soriano, atenent els mitjans de comunicació el passat febrer.
Soriano, atenent els mitjans de comunicació el passat febrer. | El Periòdic
Andorra Airlines retarda l’estrena dels vols des de l’aeroport d’Andorra-La Seu fins al pròxim mes de juny. Així ho va anunciar a TV3 el president de l’aereolínia, Jordi Soriano, que va assegurar també que «la companyia no corre cap risc ja que conta amb l’aval de 60 milions d’euros d’una entitat financera de Suïssa». 
 
Tal com va avançar l’ACN el passat dimarts, la companyia no havia posat a la venda els bitllets del vol inaugural que havia de ser demà dissabte. Igualment no hi havia forma de contactar amb la companyia aèria en no funcionar el telèfon de contacte que proporcionava el lloc web. Soriano, que ahir –ni durant tota la setmana– tampoc no va respondre a les trucades telèfoniques fetes des d’EL PERIÒDIC, també va afirmar que «es mantindran les destinacions i en breu es posaran els bitllets a la venda».
 
Els vols a Madrid, Palma de Mallorca, Londres, París o Oporto, que va anunciar Andorra Airlines des de l’aeroport d’Andorra-La Seu i que havien de començar el 30 d’abril, sembla que finalment no seran una realitat fins al mes de juny. Andorra Airlines va anunciar el passat mes de febrer els seus vols setmanals a diferents capitals europees en un acte celebrat a Andorra. 
 
La companyia va especificar que operaria amb dos models d’avions d’última generació un ATR42 amb capacitat fins a 40 passatgers i un ATR70 amb capacitat de fins a 70 passatgers. En una primera fase aquests avions serien de lloguer per, amb un marge de tres anys, adquirir cinc aeronaus pròpies. L’aeroport d’Andorra-La Seu és comercial des del 8 de gener del 2015, després d’una inversió de més de 9 milions d’euros. Des del gener passat l’aeroport ha rebut vols comercials durant quatre dissabtes entre els mesos de juliol i agost passats. Aquests vols van ser fruit d’una iniciativa privada i en el marc de la campanya d’estiu. Des d’aleshores han aparegut diferents iniciatives, però cap d’elles ha establert vols comercials regulars. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT