PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ld’A exigeix conèixer el «protocol sanitari» aplicat a la Font d’Arinsal

La demanda inclou la còpia de les inspeccions realitzades per Salut

Per El Periòdic

Emmagatzematge d’ampolles a l’empresa ubicada a la Massana.
Emmagatzematge d’ampolles a l’empresa ubicada a la Massana. | Tony Lara
Noves interrogacions per part de l’oposició al Govern al respecte de la trajectòria de la Font d’Arinsal. El grup parlamentari liberal va formular ahir una demanda per la qual demana conèixer els «protocols sanitaris» aplicats a l’espai des que es tornava a erigir l’empresa d’embotellament i distribució d’aigua del poble. Així, «amb la voluntat d’arribar fins al fons de la qüestió», tal com afirma a través d’un comunicat de premsa, demana accedir a les analítiques i els informes elaborats durant els darrers dos anys.
 
A banda de les inspeccions desenvolupades des del mateix ministeri, vol també rebre les proves microbiològiques efectuades i un plànol del perímetre de protecció de la captació d’aigua. 
 
En un altre ordre de coses, la principal agrupació de l’oposició a tràmit una pregunta relativa a l’informe de fiscalitzacions del Tribunal de Comptes al Govern durant el 2014 per conèixer les retribucions de les persones al seu servei que no consten en cap regulació normativa que les empari i de les que, consegüentment, no se’n pot determinar l’import que perceben. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT