PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

SDP creu que el Govern fa una mala lectura de les dades del CRES

Naudi considera que l'Executiu viu en "una realitat paral·lela"

Per L.R.

El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, al Consell General.
El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, al Consell General. | TONY LARA
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) considera que la lectura que fa el Govern de les dades de l’última enquesta de l’Observatori del CRES és errònia. Així ho va manifestar ahir el conseller general d’SDP, Víctor Naudi, que va insistir en què l’Executiu «viu en una realitat paral·lela i segueix dient que hi ha una revifada».

Segons el conseller, «més enllà de les mancances socials, la precarietat laboral i els problemes de la CASS i Andorra Telecom, cal ressaltar que hi ha una certa resignació de la població». «No empitjora la situació però tampoc veuen que millori», va afegir. Naudi també va remarcar que la pitjor dada «és la gran quantitat de persones que diuen tenir dificultats per arribar a final de mes». SDP també recorda que ha augmentat el nombre d’assalariats però ha disminuït la massa salarial, «el que significa que s’han rebaixat els sous».

Vall Banc/ Naudi també va opinar sobre l’evolució de Vall Banc. Segons el conseller d’SDP, «és poc seriós» que es canviïn les dates per la recuperació de les pensions dels empleats. «S’hauria d’haver obert amb tots els comptes traspassats o portats a la Batllia», va sentenciar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT