PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Soriano assegura ara que Andorra Airlines està «en fase molt avançada»

El president de la companyia es limita a enviar un Whatsapp

Per R.M.S/L.R.

L'empresari Jordi Soriano, al centre.
L'empresari Jordi Soriano, al centre. | TONY LARA
Després de les notícies aparegudes ahir en alguns mitjans de comunicació, entre ells EL PERIÒDIC, Andorra Airlines va moure fitxa, tot i que motu proprio i per via Whatsapp. A les 22.02 de la nit, el president Jordi Soriano enviava un missatge per mitjà d’aquesta aplicació de mòbil per informar que la companyia «segueix endavant i en fase molt avançada». A més, s’hi afegia un número de contacte, però sense que les trucades efectuades per aquest rotatiu de manera immediata tinguessin resposta.

Amb aquesta situació, les noves informacions sobre Andorra Airlines són simplement el missatge que va enviar el president Soriano per via Whatsapp: «Bona nit. Havent vist les diferents notícies que han aparegut en alguns mitjans, comentar sobre això que el tema d’Andorra Airlines segueix endavant i en fase molt avançada. En breu i amb la major antelació possible des d’Andorra Airlines remetrem nota de premsa informant del programa i la persona encarregada d’atendre per facilitar qualsevol informació, ampliació o comentaris així com contactes successius amb els mitjans de comunicació». Al final d’aquest missatge s’hi afegia «Jordi Soriano» i un número de telèfon que ningú no va despenjar.

Avui era el dia / Andorra Airlines es va presentar al mes de febrer i va ajornar en diverses ocasions la data d’inici de la seva activitat. Finalment, i segons van afirmar des de la companyia, la data fixada per al primer vol era avui mateix, 15 de juny, però res no va succeir, entre altres coses perquè ni tan sols l’Aeroport Andorra-la Seu, ni l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra (AAVA), ni ningú tenia constància de cap moviment previst.

Les respostes tant de l’aeroport com de les agències eren similars: de notícies, cap ni una. Ni horaris, ni itineraris de vol, ni cap previsió, tot i que des de l’AAVA sí es va confirmar que el passat 12 de maig van mantenir una reunió amb Soriano per tal de perfilar els passos que s’havien de seguir. Això sí, des d’aquell dia, «no hem sabut res més d’ell, la companyia o la seva activitat», segons manifestava a EL PERIÒDIC en l’edició d’ahir la presidenta de l’associació, Christiane Pablo.

Qui tampoc ha donat senyals de vida en aquest sentit és el Govern, que cal recordar va ser convidat a la presentació oficial que Soriano i els seus socis van fer al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el passat mes de  febrer, però que finalment no van assistir a l’acte –hi era prevista la presència d’algun ministre– en publicar-se informacions sobre el passat de Soriano, imputat al cas Mercuri.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT