PUBLICITAT

Andorra la Vella

López critica la construcció de la benzinera a la Margineda

El conseller creu que s’incompleix l’entorn de protecció

Per L.R.

Pere López mostra una imatge del Pont de la Margineda, ahir.
Pere López mostra una imatge del Pont de la Margineda, ahir. | TONY LARA
El president del grup parlamentari mixt, Pere López, va criticar durament ahir que el Govern hagi autoritzat la construcció d’una benzinera propera al Pont de la Margineda. El socialdemòcrata va qualificar de «vergonyosa» l’actuació de l’Executiu i va assegurar que no s’han respectat els criteris marcats per l’entorn de protecció que tenen com a objectiu minimitzar l’impacte.

En resposta a López, la ministra de Cultura, Olga Gelabert, va apuntar que cal esperar que acabin les obres ja que, tal com va aclarir, es plantaran arbres per reduir l’impacte visual.

Els arguments de Gelabert però, no van convèncer al conseller socialdemòcrata que la va acusar de «defensar l’interès personal per sobre del general». Aquestes crítiques van acabar encenen al cap de Govern, Toni Martí, que va intervenir per recordar-li a Pere López que el Pla d’Urbanisme de la Margineda es va aprovar el 2010 quan governava el PS. En aquest sentit, Martí va retreure a López que no hagués prohibit les construccions en aquesta zona en el moment en què en va tenir l’oportunitat.

En referència a les acusacions rebudes per part del màxim representant de l’Executiu, el president del grup mixt va manifestar que «és patètic dir que la responsabilitat és de qui va aprovar el Pla Urbanístic». «No tenen cap mena de sensibilitat», va sentenciar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT