PUBLICITAT

Estrasburg

Mateu parla sobre els refugiats a Grècia al Consell d’Europa

Bonet, Jordana i Pallarés també hi participen

Per EL PERIÒDIC

Mateu, ahir al Consell d'Europa
Mateu, ahir al Consell d'Europa | EL PERIÒDIC
La consellera general de Demòcrates per Andorra (DA), Meritxell Mateu, va presidir ahir un debat a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa sobre la situació dels immigrants, refugits i sol·licitants d’asil a Grècia. Els consellers Carles Jordana (grup demòcrata), Sílvia Bonet (grup mixt) i Judith Pallarés (grup liberal) també s’han desplaçat a Estrasburg i participaran de la sessió parlamentària.
 
Durant els dies que dura l’esdeveniment que s’està celebrant a Estrasburg del 20 al 24 de juny, es debatrà sobre diversos temes com el funcionament de les institucions democràtiques a Turquia, els refugiats que es troben en situació de risc, la violència contra els immigrants, la lluita per aconseguir la transparència i l’obertura de les institucions europees i la promoció de la igualtat, així com la manera de posar fi a al violència de gènere entre dones a les forces armades. 
En el primer dia de la sessió, el passat dilluns, el president de l’Assamblea Parlamentària del Consell d’Europa, Pedro Agramunt, va llançar a tot Europa la iniciativa #NoHateNoFear amb l’objectiu d’estimular una resposta per lluitar contra el terrorisme. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT