PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya per la reciprocitat

La Plataforma per la Llengua promociona la campanya Català sense fronteres

Per El Periòdic

Català sense fronteres
Català sense fronteres | Plataforma per la Llengua
La llengua catalana es parla en 4 països diferents, tenint en compte que en cada indret la situació lingüística és diferent i l’estatus de la llengua varia, seria molt interessant que els mitjans de comunicació de cada territori es poguessin estendre arreu del domini catalanoparlant. Per aconseguir aquesta fita, Plataforma per la Llengua ha posat en marxa una campanya per trencar les fronteres que ara mateix hi ha entre els mitjans audiovisuals en català.
Per adherir-se al manifest només cal signar al web Estimoelcatala.cat, a més, també s’ha proposat l’etiqueta #CatalàSenseFronteres perquè la iniciativa tingui ressò també a les xarxes socials.
A més, per saber quins mitjans audiovisuals hi ha en cada indret, la disponibilitat a cada territori i si hi ha reciprocitat total, parcial o inexistent, al web  hi trobarem un mapa amb tota aquesta informació.
Per altra banda, la campanya El català sense fronteres insta la Comissió Europea a intervenir perquè Espanya, França i Itàlia apliquin la directiva 2007/65/CE, que garanteix que no hi hagi fronteres audiovisuals entre els estats membres de la UE.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT