PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els jocs d’atzar tindran una llista de persones ‘non grates’

El reglament concreta les actuacions i condicions dels operadors del país

Per ESTEFANIA GRACIA

El ministre portaveu, ahir.
El ministre portaveu, ahir. | TONY LARA
El Govern va aprovar ahir el Reglament del Registre General del Consell Regulador Andorrà del Joc. Aquest es composa de dos registres: el primer preveu fer un llistat de les persones que tenen l’accés prohibit o limitat a les sales de jocs d’atzar dels operadors de les categories 1 i 2 autoritzats al Principat. 
 
El segon registre s’encarregarà d’enregistrar els operadors dels jocs d’atzar autoritzats al país, el tipus de llicència atorgada, la modalitat de joc autoritzada i les condicions d’explotació de les mateixes. 
La inscripció al primer reglament s’efectuarà de forma voluntària o com objecte d’una resolució judicial o administrativa, en aquest darrer supòsit, esdevindrà essencial «l’actuació i cooperació entre les diferents entitats o organismes que atorguen les ajudes o prestacions relacionades a l’article 17 del reglament, i el Consell Regulador Andorrà del Joc, a fi de garantir l’efectivitat de les prohibicions establertes legalment», segons va destacar ahir el ministre portaveu, Jordi Cinca.
 
Pel que fa al futur casino que s’instaurarà al país, el ministre va recordar que actualment ja hi ha operadors interessats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT