PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Lieber pren el càrrec com a conseller delegat de Vall Banc

El nou directiu vol fer del grup «l’entitat més respectada» del país

Per EL PERIÒDIC

Lieber estarà acompanyat per Romero com a director financer.
Lieber estarà acompanyat per Romero com a director financer. | TONY LARA
Després que el dijous de la setmana passada es conegués que a la fi, després de dos mesos d’ençà de l’adjudicació, JC Flowers agafava definitivament les regnes de Vall Banc, l’entitat feia ahir extensiva la identitat del seu nou conseller delegat: Christoph Lieber.

El banquer suís ja ha manifestat el seu objectiu amb l’entitat andorrana, i passa pel seu posicionament en el mercat andorrà: «La meva visió és fer de Vall Banc l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada». Aquesta voluntat no només afecta a nivell competitiu sinó pel que fa, tal com ell mateix concreta, a «transparència, integritat, compliment legal» i, per últim, «servei al client».

Amb tot, la voluntat final de Lieber és contribuir «a reconstruir la reputació d’Andorra com a un gran centre financer europeu». Aquestes manifestacions es recullen en el comunicat a través del qual l’entitat que substitueix la ja desapareguda Banca Privada d’Andorra informa sobre el nomenament d’un dels màxims càrrecs del banc.

Lieber entra al càrrec de conseller delegat acompanyat per un nou director financer. En aquest cas, la persona qui desenvoluparà aquesta tasca de gerent des d’ahir és Cándido Romero. Entre ambdues figures és té la pretensió, tal com es diu a través de la nota informativa, d’establir acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència. El nou conseller delegat assegura que «la utilització dels processos d’inversió més sofisticats i la implementació dels serveis en línia més avançats oferirà noves oportunitats als nostres clients».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT