PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou dipòsit provisional de Capesa ja està en funcionament

Calvet matisa que estan pendents de les proves de la bomba

Per EL PERIÒDIC

Escaldes ja té enllestit el nou dipòsit de 2.500 metres.
Escaldes ja té enllestit el nou dipòsit de 2.500 metres. | TONY LARA
El nou dipòsit de Capesa de 2.500 metres cúbics que ha de posar fi als problemes de subministrament d’aigua que pateix la parròquia d’Escaldes-Engordany ja es troba en funcionament parcial, segons informa l’ANA. 
 
Així ho va confirmar ahir el cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, que va avançar que les proves fetes amb el dipòsit han resultat «positives». En l’actualitat, aquest dipòsit s’utilitza per a emmagatzemar aigua en cas d’incidències fins que no s’enllesteixin les obres de construcció dels dipòsits d’aigua i la xarxa al mes d’octubre. 
 
De manera que el nou dipòsit funciona de forma provisional i ara dóna servei al dipòsit principal mentre no s’enllesteixin els connectors de la xarxa d’aigua. Calvet també va matisar que estan «pendents de les proves de la bomba, hem fet altres proves i funcionen correctament». Sobre els possibles inconvenients que es puguin produir al llarg d’estiu i fins l’octubre, Calvet va considerar que el dipòsit assegurarà autonomia en cas d’indicident però que «no em vull avançar que caigui una tronada» i es puguin produir interrupcions en cas que hi hagi problemes en la captació d’aigua. Provisionalment, la connexió d’aigua no es troba en funcionament sinó que aquest serveix de reserva i estocatge per al dipòsit antic. 

Satisfacció pel tancament de Meritxell / El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, va destacar ahir que el tancament de l’avinguda de Meritxell «només pot ser beneficiós tant pels uns com pels altres, és bo per al país i bo per les parròquies, segur», segons informa l’ANA.

Tenint present que el carrer de la Unió és un espai de trànsit permanent de vehicles, Calvet va destacar que el tancament a la circulació de Meritxell no és «un inconvenient ni un problema per la seguretat dels vianants que traspassin de Vivand a l’avinguda Meritxell».

Calvet també va destacar que amb aquesta decisió Andorra la Vella «ha avançat de cop i ha sortit de la prehistòria, perquè el canvi que ha fet és brutal». Afegint que ara es podran fer activitats conjuntes entre les parròquies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT