PUBLICITAT

la seu d'urgell

La policia clausura un pis on s’exercia la prostitució

Agents del cos han precintat la porta i han canviat el pany

Per El Periòdic

33 La porta precintada, ahir.
33 La porta precintada, ahir.
Agents de la Policia Municipal de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i dels Mossos d’Esquadra van portar a terme ahir al matí la clausura d’un local on s’exercia la prostitució, situat al primer pis del número 9 del carrer Canonges.
 
Cap a dos quarts de dotze del migdia, els agents van comprovar que no hi havia ningú a l’habitatge perquè ningú va constestar ni va obrir la porta després de picar al timbre. Seguidament, s’hi van iniciar les tasques per despanyar l’entrada. En entrar, s’ha pogut veure molts indicis que el pis era un prostíbul (preservatius, vidres tintats a les portes, parets pintades en colors estridents, etc.). Tot indica que els llogaters haurien deixat el local a corre-cuita. 
 
Segons ha informat l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, una vegada finalitzada la inspecció policial de l’interior del pis, s’ha precintat la porta i s’ha canviat el pany.
L’actuació policial s’ha realitzat segons un acord de la Junta de Govern Local del consistori urgellenc, pres el passat 13 de juny, en el que es va declarar l’execució forçosa i subsidiària de precintat del local. Prèviament, s’havia sol·licitat al tribunal de Lleida l’autorització per poder fer l’entrada al domicili en qüestió.
 
Cal recordar que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell del 7 de març de 2016 va incoar un expedient per tancament i clausura de l’establiment de prestació de serveis de naturalesa sexual ubicat a la planta primera de l’edifici dels carrer dels Canonges, número 9, per la manca de llicència, i per no complir alguns dels preceptes que legalment han de complir aquest tipus de locals. El pis havia provocat molts problemes als veïns. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT