PUBLICITAT

Terol

España trenca el motor a només cinc quilòmetres d’acabar la Baja

A l’última jornada recupera posicions fins que la seva Suzuki li diu prou

Per EL PERIÒDIC

Cristian España, amb la Suzuki a la Baja Aragón.
Cristian España, amb la Suzuki a la Baja Aragón. | B.J.
Final dramàtic per a Cristian España a la Baja Aragón. Es trobava recuperant posicions a la tercera i última jornada de la prova vàlida per al Campionat del Món de l’especialitat però la moto va aturar-se quan només restaven cinc quilòmetres per a concloure la darrera especial.
 
Després de patir un problema dissabte a l’hora de seguir el recorregut, el pilot andorrà va anar a més en la resta de cursa. Ahir continuava millorant llocs de cara a la general, però el trancament del motor de la Suzuki li va impedir finalitzar la prova. «Malauradament era el final, s’acabava la Baja i estava rodant molt ràpid. La veritat és que em trobava molt a gust a sobre la moto. Era una especial que ja coneixia, no he comès cap error he sortit gas a fons des del primer moment», indicava España. «La moto anava bé fins que ha dit prou. No sé que ha passat, però s’ha trencat el motor i he hagut de parar», lamentava, però ho afronta com una experiència més de cara a la seva preparació: «Així són les carreres i així les hem de superar».
 
El campió de la categoria de motos va ser el resident de Torreblanca Joan Barreda, que suma amb aquesta la seva tercera victòria a la Baja Aragón. Va dominar la prova i una mostra és que va imposar-se en tots els trams que van disputar-se. El segon caixó del podi va ocupar-lo el català Gerard Farrès, guanyador de les últimes dues edicions, mentre que el francès Mika Metge va ser tercer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT