PUBLICITAT

Xerès

Cardelús es troba amb la inexperiència a Xerès

La jornada d’entrenaments està marcada per les altes temperatures

Per EL PERIÒDIC

Cardelús, en els entrenaments al circuit andalús.
Cardelús, en els entrenaments al circuit andalús. | Promoracing
L’equip Promoracing va participar en una sessió d’entrenaments dels equips del Campionat d’Europa de Moto2 al circuit de Xerès. Xavi Cardelús no compta amb massa experiència al traçat andalús, que el va condicionar, igual que les altes temperatures que van produir-se, amb els termòmetres superant els quaranta graus.
 
La falta de rodatge del pilot andorrà a Xerès va portar que l’arrencada fos sobretot com a presa de contacte i amb la intenció de fer quilòmetres. Amb la moto va treballar sobretot les suspensions. La volta ràpida que va marcar va ser d’1.47,3 minuts, més d’un segon que el seu company d’equip, Eric Granado. «He tingut força feina perquè el circuit de Xerès és un dels traçats on menys quilòmetres he recorregut ja que em vaig perdre la cursa de l’any passat a causa d’una lesió. Això ha fet que al llarg de les primeres sessions d’entrenaments em dediqués sobretot a fer les màximes voltes possibles i buscar les millors traçades en cada punt del circuit», indicava Cardelús, subratllant que «des del punt de vista tècnic hem estat treballant en diferents reglatges de la meva Kalex. Ens han afectat molt les altes temperatures que hem tingut, però tant la feina feta com la informació que hem acumulat de cara a la cursa han estat molt positives i crec que partirem d’una bona base quan tornem aquí per competir».
 
Dijous es produirà una altra jornada d’entrenaments. L’equip Promoracing es desplaça a Portugal per realitzar-la al circuit de Portimao. Servirà per continuar treballant amb els reglatges de la moto i per preparar la cursa de l’Europeu de Moto2 que es disputarà al traçat lusità el 28 d’agost, en el que serà el retorn del campionat després de l’aturada estiuenca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT