PUBLICITAT

Barcelona

El Poliesportiu d’Andorra acollirà la Lliga Catalana

El MoraBanc jugarà la semifinal amb el Manresa i el Barça amb la Penya

Per EL PERIÒDIC

Gorka Aixàs, a la dreta, en el sorteig de la competició a la seu de la Federació Catalana de Bàsquet, ahir.
Gorka Aixàs, a la dreta, en el sorteig de la competició a la seu de la Federació Catalana de Bàsquet, ahir. | FCBQ
Era una iniciativa que es perseguia i finalment es concreta. La Federació Catalana de Bàsquet anunciava ahir que Andorra serà la seu de la Lliga Catalana ACB, que comptarà amb la presència del BC MoraBanc Andorra com a amfitrió. Es desenvoluparà el 28 i 29 de setembre, pocs dies abans del començament de la Lliga Endesa.
 
El Poliesportiu d’Andorra acollirà l’esdeveniment, que es disputa en el format de final a quatre. El resultat del sorteig va col·locar l’equip de Joan Peñarroya en la segona semifinal contra l’ICL Manresa. El matx es disputarà el dia 28 a les 20.45 hores. Just abans s’haurà disputat el duel entre l’FC Barcelona Lassa i el Divina Seguros Joventut (18.30 h). L’endemà serà la final a les 21.00 h. «És una oportunitat per nosaltres i per al nostre públic per gaudir d’un bon aperitiu previ a la lliga. Estem molt contents de poder rebre aquesta competició que situa Andorra al centre del bàsquet. Una Lliga Catalana que serà un gran espectacle i que nosaltres lluitarem per aixecar».
 
La temporada passada el Barça va imposar-se a Granollers en la final al MoraBanc per 65-68. Els blaugranes són els que sumen més títols, amb un total de dinou. Els últims anys no han tingut rival, havent-se djudicat les darreres set edicions. Aquesta competició es disputarà entre la Supercopa, que es jugarà el 23 i 24 de setmebre, i la Lliga Endesa, que arrencarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre.
PUBLICITAT
PUBLICITAT