PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El servei de fibra òptica pateix noves interrupcions

Les desconnexions han estat intermitents i se’n desconeix el motiu

Per marisa da costa

Els talls només van afectar el servei d’internet per fibra òptica.
Els talls només van afectar el servei d’internet per fibra òptica. | Tony Lara
Noves incidències en els serveis proporcionats per Andorra Telecom que, en aquesta ocasió, han tingut repercussió en el servei de fibra òptica. La connexió a internet va patir caigudes intermitents durant tota la nit del passat diumenge i malgrat que els tècnics van treballar en l’avaria durant hores, no es va poder determinar la causa de la caiguda del servei, que va quedar totalment restablert a partir de les vuit del matí de diumenge.

La matinada de diumenge, la connexió a internet mitjançant la fibra òptica va patir, des de tocada la mitjanit i fins a les vuit del matí, nous problemes que, en aquesta ocasió, van ocasionar interrupcions inconstants en el servei. Els tècnics es van posar a treballar en l’avaria tan bon punt la parapública va assabentar-se de la incidència. Tal com es va fer saber ahir a través de la societat de telecomunicacions, els treballadors van centrar-se en la solució de les caigudes, no tant en el motiu que les va provocar. Així, tal com es va informar, encara es trigarà uns dies en conèixer el perquè d’aquesta nova fallida del servei, que aquesta vegada afectava a la connexió a internet a través de la fibra.
 
Les intermitències van afectar la globalitat del país, no únicament unes poblacions determinades com havia passat anteriorment. Malgrat que ahir encara era prematur parlar de probables compensacions als usuaris afectats, a falta d’una reunió de la direcció, des d’Andorra Telecom semblava descartar-se indemnitzar els afectats, en tractar-se d’interrupcions intermitents que fan difícil posar xifres, a més del moment en què tenien lloc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT