PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

155 estampes andorranes en un format de butxaca

Anem editors publica un llibret amb fotos de Pere Moles

Per Esther Jover Martin

Portada del llibre de fotografies ‘Instands’, d’Anem editors, amb imatges de Pere Moles.
Portada del llibre de fotografies ‘Instands’, d’Anem editors, amb imatges de Pere Moles. | El Periòdic
No existia res similar, és un producte totalment nou», comenta l’editor Josep Dallerès sobre Instands, el llibre amb format de butxaca que recull 155 fotografies que retraten el país des de tots els seus vessants: cultural, paisatgístic, gastronòmic, monumental... I hi estan representades totes les parròquies i totes les estacions. La publicació és tan actual que, fins i tot, inclou una imatge del mirador del Roc del Quer i una del Tour de França 2016 al seu pas pel Principat.
 
Instands «és un llibre de records i també per fer conèixer el país, i les fotografies estan fetes amb mòbil, és com un carnet de viatge», ha explicat Dallerès. El llibret  inclou un minitext, «concís», en quatre idiomes, per situar què és Andorra, i un recull de les principals dades informatives. «També hi ha un codi QR que et remet a la pàgina web d’Andorra Turisme», afegeix l’editor.
 
Anem editors ha editat 40.000 exemplars d’Instands. La idea va sorgir quan Dallerès treballava un recull sobre Andorra, i Pere Moles també. Tots dos van decidir unir esforços i realitzar conjuntament el llibre d’imatges. Totes estan realitzades amb un dispositiu mòbil, i la majoria les ha captat Moles. Un recull de mà molt complet. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT