PUBLICITAT

Andorra la Vella

Walker, Jelinek i Antetokounmpo, talent per a la línia exterior

Els tres arriben al MoraBanc amb la intenció de triomfar i de «regalar bons moments a l’afició»

Per Iván Moure

Walker, Antetokounmpo i Jelinek, ahir amb la samarreta del BCA a la seu de MoraBanc.
Walker, Antetokounmpo i Jelinek, ahir amb la samarreta del BCA a la seu de MoraBanc. | Maricel Blanch
Divendres va ser el primer cicle de presentacions al MoraBanc Andorra, amb Nacho Martín i Stevic i ahir va ser el torn de David Walker, Thanasis Antetokounmpo i David Jelinek. Dos jugadors formats als Estats Units i que són professionals del bàsquet europeu per primera vegada i un altre format a Espanya i que després d’uns anys en altres lligues, torna a l’ACB. Tots tres coincideixen en una cosa: volen triomfar a la segona millor lliga del món.
 
Walker, Antetokounmpo i Jelinek formaran la línia exterior del MoraBanc juntament amb Guille Colom i David Navarro. Els números fets als equips dels quals arriben deixen clar que són de gran talent. Així ho va destacar un Francesc Solana que sobre els dos primers «cal ajudar-los a una adaptació ràpida perquè aportin energia i talent». Sobre Jelinek va ser claríssim: «Ve a donar un cop a sobre la taula en una lliga important».
Però qui millor per definir-se que ells mateixos? El txec creu que, sobretot en el darrer any a Polònia, ha guanyat «en confiança i en creure en mi mateix». Walker creu que els seus forts són «el tir i la defensa» i Antetokounmpo promet «força i passió». 
 
«Estimo el fred» / Un home curiós i simpàtic Thanasis, que segons va assegurar, «estimo el fred» i que va deixar clar que a nivell d’objectius, «guanyar és el més important», però sobretot creu que es pot construir quelcom bonic. «Esperem que el nostre joc ajudi a que la gent vingui a veure’ns». Una idea que va compartir Walker i també Jelinek, qui a més va parlar de que hi ha equip per classificar-se per a la Copa del Rei i també per al play-off. Per ambició, que no sigui.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT