PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra ja té pavelló per a la Biennal d’Art de Venècia

El cost del lloguer de les instal·lacions és de 60.000 euros

Per El Periòdic

Vista de la façana del Palazzo Ca’ Cappello Memmo, Venècia.
Vista de la façana del Palazzo Ca’ Cappello Memmo, Venècia.
Continuen els preparatius per a la participació del Principat a la Biennal d’Art de Venècia que es farà el proper maig, i ahir el Govern va fer públic el pavelló en què s’ubicarà la mostra andorrana.

El pavelló d’Andorra en aquesta 57a edició de la Biennal s’ubicarà en un immoble que forma part del Palazzo Ca’ Cappello Memmo. Es tracta d’un espai molt ben situat davant del Gran Canal i a la Riva dei Schiavoni, molt a prop de la Plaça de San Marco i a tan sols cinc minuts caminant des de l’entrada de la Biennal. L’espai, a més, ofereix grans possibilitats de visibilitat gràcies a la seva façana.

El Consell de Ministres va aprovar ahir, a proposta del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, el lloguer d’aquest espai expositiu que tindrà un cost de 60.000 euros. És un espai de les dependències de l’Institut de Santa Maria Della Pietà, antic convent, orfenat i conservatori de música. Es tracta d’una església, construïda al segle XVIII per Girogio Massari, que s’utilitza des dels inicis no només com a espai de culte sinó també com a sala de concerts. Vivaldi hi va treballar com a mestre del cor, escrivint nombroses cantates i fent classes al seminari.

La Biennal d’Art de Venècia és un dels esdeveniments artístics més importants del món, i atreu un turisme internacional molt selecte i d’un nivell cultural alt. Andorra hi va prendre part per primera vegada l’any 2011, repetint el 2013 i el 2015.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT