PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Festa Major de la Seu bat rècords de participació

Les més de 90 activitats han tingut una molt bona acollida

Per El Periòdic

Ball Cerdà de la Seu d’Urgell.
Ball Cerdà de la Seu d’Urgell. | Ajuntament de La Seu d\'Urgell
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va fer ahir valoració del gairebé centenar d’activitats que s’han celebrat aquests dies a la capital de l’Alt Urgell.

La Festa Major va finalitzar la matinada de dimarts amb una participació i assistència que l’organització qualifica de rècord tant a les activitats més consolidades com les noves propostes que es presentaven en aquesta edició.

Un dels aspectes d’aquest èxit general de la Festa Major ha estat la molt bona resposta dels concerts celebrats a la plaça del Camp del Codina, aconseguint així l’objectiu proposat per l’Ajuntament: potenciar l’ambient festiu també al centre urbà de la Seu d’Urgell, amb una oferta musical diferent a la de l’Espai Casetes o de la plaça Catalunya.

Un altre punt fort ha estat, de nou, l’alta participació al Ball Cerdà que va tenir lloc diumenge, amb 110 parelles infantils i 105 parelles d’adults, i que enguany ha rebut el certificat que l’acredita com «Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional» per part del Govern de la Generalitat de Catalunya.

També un gran nombre de públic s’ha anat reunint cada nit a l’Espai Casetes per seguir els diversos concerts que hi han tingut lloc, destacant el concert que va oferir Lax’n’Busto.
Properament s’obrirà l’enquesta de valoració en línia . Un procés participatiu on els veïns de la Seu hi podran deixar per escrit propostes de millora i novetats per la Festa Major de l’any vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT