PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber el model de reforma de la funció pública

Gili demana les bases dels treballs d’assessorament

Per EL PERIÒDIC

El ministre d’Administracions Públiques, Jordi Alcobé.
El ministre d’Administracions Públiques, Jordi Alcobé. | SFGA
El Partit Socialdemòcrata (PS) admet que encara desconeix el model de reforma de la funció pública que es planteja el Govern. «Per les declaracions que s’han fet no ens sembla prou aprofundit», va indicar ahir la consellera Rosa Gili. Per això, Gili ha tramitat a Sindicatura una demanda d’informació mitjançant la qual vol accedir «a tota la documentació sobre el concurs convocat per encomanar aquesta tasca». Segons el PS, l’Executiu encara «no ha explicat amb prou detall cap a on vol encaminar els canvis que vol impulsar en l’administració pública».
 
En l’escrit fet arribar aquesta setmana a Sindicatura, Gili demana expressament que se li faciliti «el o els plecs de bases relatius als treballs d’assessorament per a la reforma de la funció pública» i «el o els contractes firmats amb l’empresa a la qual s’han adjudicat les diferents fases del treball», Consultores de la Gestión Pública, amb un cost global de 99.125 euros més IGI.
 
La parlamentària també remarca que l’empresa contractada, que cobrarà uns 100.000 euros per la feina, «ha de posar en pràctica la política que vol el Govern en relació als funcionaris» i, per això, des del PS s’entén que en la documentació sol·licitada hi haurà detalls que permetin conèixer quina és la voluntat del gabinet encapçalat per Toni Martí. «Esperem que aquests plecs de bases i els contractes firmats ens donin exactament quin és l’encàrrec que s’ha donat», ha apuntat Gili. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT