PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Amàlia Vinyes espera recuperar sensacions al circuit de Xest

Sense la pressió d’estar pendent de la general confia en tenir un rendiment progressiu

Per EL PERIÒDIC

Amàlia Vinyes, al volant del Seat León Racer en una prova anterior del CER.
Amàlia Vinyes, al volant del Seat León Racer en una prova anterior del CER. | Fotoesport
Penúltima prova del Campionat d’Espanya de Resistència. Amàlia Vinyes es presenta al Circuit de Xest amb la intenció d’ocupar posicions capdavanteres i recuperar sensacions al volant del Seat León Racer de Baporo Motorsport. La cita es disputa en dues jornades aquest cap de setmana.
 
Aquesta campanya és diferent a les anteriors. No ha pogut realitzar el calendari al complert, el que no li fa tenir a sobre la pressió d’estar al davant per obtenir punts tenint en compte la classificació general. «Aquesta temporada no he pogut seguir el CER de manera regular, no tinc cap opció a una posició capdavantera en la classificació, així doncs, sense renunciar a estar entre els millors a les carreres les podré gaudir d’una manera diferent», exposa Vinyes, que confia en tenir solventats els problemes amb la mecànica del vehicle: «Sens dubte em centraré en les primeres sèries en la pista valenciana a comprovar el comportament del León. Sense saber exactament el motiu d’aquests problemes, a Baporo han canviat diverses parts de la mecànica per recuperar les millors prestacions del León».

Per començar demà es portaran a terme dues tandes d’entrenaments lliures, per passar als oficials, que decidiran la graella de sortida. Una hora després es disputarà la primera de les curses al circuit valencià, programada a 48 minuts més una volta. Diumenge a primera hora es desenvolupa la prova de tres hores més una volta, de les quals la pilot andorrà només correrà els primers 48 minuts perquè competeix en solitari.
PUBLICITAT
PUBLICITAT