PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bercianos torna a posar-se al volant d’un cotxe de competició

Participa en dues proves del Campionat de Catalunya, als ral·lis de Valls i Torrefeta

Per JOAN JOSEP BLASCO

Prototip del Peugeot 107 com el que portarà Bercianos.
Prototip del Peugeot 107 com el que portarà Bercianos. | Fotoesport
Torna a la competició. Àlex Bercianos aprofita l’oportunitat que li va sorgir per participar en dues curses del Campionat de Catalunya de ral·lis. Estarà al de Valls (1 d’octubre) i el de Torrefeta (5 de novembre), amb l’únic objectiu d’agafar ritme i disfrutar en cursa.
 
Anys enrere va quedar-se sense l’opció de competir després de gaudir d’una carrera en franca progressió. El 2015 va tornar a competir en un ral·li. Va ser precisament al de Torrefeta, però una avaria mecànica el va deixar sense poder finalitzar-lo. Ara torna al món dels ral·lis a través de Mavisa Sport, posant-se al volant d’un prototip de Peugeot 107, que compta amb la mecànica d’un 207 RC de la marca francesa, amb un motor 1.600 turbo i 220 cavalls. «És un cotxe divertit de portar», assegura Bercianos, més que satisfet per l’oportunitat que se li ha presentat: «Sempre és important no tancar-se mai de mires i si tens ganes s’han d’aprofitar les coses que et venen. Em fa molta il·lusió tornar a pujar-me a un cotxe de carreres».
 
La prova de Valls és sobre asfalt i la de Torrefeta en terra. L’objectiu amb què sortirà no és mirant la classificació. «El que vull és passar-m’ho bé i agafar ritme de carrera. En asfalt l’últim ral·li en el que he competit és el 2012. Tinc ganes de reviure aquestes sensacions del món de la competició», exposa. Divendres de la setmana vinent podrà provar per primer cop el prototip. Pensar en comptar amb un calendari de competició de cara a les pròximes temporades és un aspecte que a dia d’avui no es planteja: «Ho veig molt lluny, però mai se sap. Si van sortint coses com aquesta no es pot descartar».
PUBLICITAT
PUBLICITAT