PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

SDP creu que el Govern segueix una actuació «erràtica»

El partit veu l’associació de l’Executiu amb Europa «mal preparada»

Per EL PERIÒDIC

Jornada de treball d’SDP, ahir.
Jornada de treball d’SDP, ahir. | SDP
Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va dur a terme ahir una sessió de treball a l’entorn «del que hauria de ser un bon acord d’associació d’Andorra amb la Unió Europea (UE)». I és que en relació a dit apropament, el partit creu que el Govern està duent a terme una acció «erràtica i mal preparada». 
 
La trobada va servir per «aclarir dubtes i plantejar propostes d’explicació pública de les conseqüències d’un acostament a la UE», van matisar des d’SDP. A més, es va «refermar» la voluntat dels progressistes d’avançar cap a l’estabilitat «d’una bona associació amb Europa». Un camí en el qual SDP pensa continuar treballant «des de la responsabilitat i la seriositat, la qual cosa exclou tant el seguidisme com l’aplaudiment fàcil» a l’acció que està encapçalant en aquest àmbit el Govern . 
 
Relacions veïnes / La jornada de treball va estar articulada a partir de la intervenció del professor d’Economia Joan Clavera, que actualment assessora SDP en l’àmbit de relacions amb la UE. 
«En especial», segons van detallar des del partit, es va fer esment de les relacions amb els veïns del nord i del sud «en l’àmbit del camí cap a un nou embrancament amb la UE», així com els objectius d’aquest acord. 
 
Informació tramesa pel Govern / Durant la sessió de debat, el portaveu parlamentari d’SDP, Víctor Naudi, va fer una intervenció en relació a la informació tramesa pel Govern al Consell General en el marc del procés de negociació, lamentant la «manca» de transparència amb la qual el ministre Saboya «porta les relacions amb la comissió de Política Exterior del Consell General». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT