PUBLICITAT

Encamp

L’oposició d’Encamp demana per l’acord amb Saetde

La qüestió es tractarà avui durant la sessió de consell de comú

Per EL PERIÒDIC

Maribel Lafoz i Joan Sans conversen en una sessió de comú anterior.
Maribel Lafoz i Joan Sans conversen en una sessió de comú anterior. | TONY LARA
Els dos grups a l’oposició del comú d’Encamp, Liberals+Independents (Ld’A+I) i PS+Independents (PS+I), han presentat conjuntament una pregunta de cara a la sessió de consell prevista per avui. Totes dues formacions reclamen a la majoria d’Units pel Progrés + Demòcrates per Andorra (UP+DA) explicacions sobre l’estat en què es troba l’acord d’intencions signat al setembre del 2015 entre la corporació i l’empresa explotadora de les pistes d’esquí de la parròquia, Saetde.

En l’escrit tramitat de forma conjunta, tant Ld’A+I com PS+I posen en relleu que «ja ha passat prop d’un any de la data en què prescrivia l’acord d’intencions rubricat entre la nostra corporació i Saetde» i que «encara no s’han desenvolupat els pactes que assumia la nostra administració». Un cop constatada aquesta situació, els quatre consellers –Jordi Troguet i Maribel Lafoz, del grup liberal, i Joan Sans i Pere Marsenyach, del grup socialdemòcrata– pregunten a la majoria «en quin estat es troba el dit acord d’intencions».

En aquest sentit, Sans va defensar que «per respecte als ciutadans, a documents signats com a responsables institucionals se’ls ha de donar una via i una resposta». Al seu entendre, si no es fa això, el que es fa és «desmerèixer les institucions amb accions que donen la sensació als ciutadans que se’ls està prenent el pèl». 
Per la seva banda, Lafoz va indicar que tractar l’assumpte en sessió de comú «ens permetrà saber exactament què hi ha i discutir sobre les opcions existents entorn d’un possible acord». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT