PUBLICITAT

Andorra la Vella

Luxemburg s’apropa a la «realitat» d’Andorra amb el nou consolat

Graff assegura que les relacions entre ambdos països són molt «positives»

Per Estefania Gracia

Inauguració del nou Consolat Honorari de Luxemburg a Andorra, ahir.
Inauguració del nou Consolat Honorari de Luxemburg a Andorra, ahir. | Maricel Blanch
L’ambaixador de Luxemburg a Andorra Jean Graff va inaugurar ahir el nou Consolat Honorari, que permetrà «refermar les relacions bilaterals entre ambdos països». Es tracta d’unes relacions que –segon Graff– «han estat molt positives durant els darrers anys». En la inauguració, l’ambaixador també va recordar alguns dels avenços que s’han fet entre Luxemburg i Andorra, com la signatura del CDI. Tanmateix, va elogiar el «gran desenvolupament» fiscal que ha fet el Principat en els darrers anys i el fet que vulgui formar part del «cercle europeu».
 
Unes paraules que el ministre d’Afers Exteriors Gilbert Saboya va agrair, tot afegint que Andorra, «malgrat ser un país petit, es capaç d’entrar dins l’univers de la Unió Europea».
 
Consol honorari / L’encarregat de capitanejar el Consolat Honorari de Luxemburg a Andorra serà Gilles Serra, qui al parer de Graff, «coneix perfectament la realitat d’Andorra. I és que aquest és un fet ajudarà a portar correctament les relacions». Per la seva part, Serra va especificar que l’objectiu és «contribuir» a l’acostament entre ambdos països.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT