PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els visitants de Caldea augmenten un 10% a l’any passat

El centre termolúdic ha registrat 385.874 entrades

Per El Periòdic

Les instal·lacions del centre termolúdic Caldea.
Les instal·lacions del centre termolúdic Caldea. | Maricel Blanch
El centre termolúdic Caldea va registrar un total de 385.874 visitants al llarg del passat any. Aquestes xifres mostren un increment del 10% en el nombre de persones que han visitat al centre, així com una «millora significativa dels resultats obtinguts respecte a l’any anterior», segons va destacar ahir el mateix centre. 
D’aquesta manera, Caldea encadena tres anys seguits de creixement en nombre de clients, i la direcció valora molt positivament els resultats obtinguts fruit de la consolidació d’Inúu, de l’exitosa introducció de Likids i de la consistència en l’estratègia de màrqueting i comercial.  
 
Els diferents espais / Segons va matisar el centre, les dades de freqüentació de l’any passat van ser positives per a tots els espais de Caldea. D’una banda, l’espai termolúdic, l’àrea més gran del complex dissenyada per a famílies, parelles joves i grups d’amics, va rebre prop de 324.000 visitants, un 8% més que l’any anterior.
 
Tanmateix, Inúu, l’espai Adults Only de Caldea, va enregistrat 62.600 visites, un 21% més que al 2015. D’altra banda, Likids, l’spa termal per a infants, va acollir a 4.950 nens i nenes d’entre tres i vuit anys des de la seva obertura (el dia 1 d’agost d’enguany).  
 
Moments de més afluència / La temporada d’hivern (de gener a març), els mesos d’estiu i el desembre van ser els moments més intensos de l’any en termes de freqüentació. I és que durant els tres primers mesos del passat any, la companyia va enregistrar un augment de la freqüentació de prop del 25% respecte al mateix període del 2015, tancant així un hivern d’èxit. 
 
Pel que fa a l’estiu, de juny a agost, el centre va rebre un 13% més de clients. I en relació al mes de desembre, Caldea va acollir un total de 40.845 visitants, és a dir, un 2% més respecte al desembre del 2015.  
 
Espectacles / Segons va remarcar el centre, al llarg de tot el passat any Caldea ha anat millorant l’afluència de visitants «gràcies també a la seva oferta d’espectacles aquàtics, entre els quals destaquen l’estrena d’El Petit Príncep, a l’agost, i Cascade amb Donet Collazo al Nadal». 
 
A banda d’aquests espectacles, el centre termolúdic ha anat oferint diverses actuacions i jocs de llum i aigua durant els vespres. 
 
Activitats complementàries / El Centre també ha posat a disposició del públic diverses activitats complementàries: conferències en l’àmbit del benestar, masterclasses esportives, entre altres, i ha inaugurat una exposició de street-art de la mà de la galeria Art Areté. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT