PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Sessió informativa al CETAP sobre projectes d’economia social

Es seleccionaran 75 projectes que gaudiran d'acompanyament

Per EL PERIÒDIC

Edifici del centre cultural de Les Monges de la Seu d'Urgell
Edifici del centre cultural de Les Monges de la Seu d'Urgell | EL PERIÒDIC
El CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell acollirà demà dimecres, una sessió informativa per presentar el programa d’acompanyament en el disseny i la posada en marxa de 75 projectes d’economia social i cooperativa en el conjunt de Catalunya. L’acte es desenvoluparà de 12.30 a 13.30 hores a l’edifici de les Monges.

El programa el promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins de les iniciatives AraCoop i Catalunya Emprèn, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions d’economia social i cooperativa viables, amb possibilitats de creixement futur.

Els 75 projectes que se seleccionin gaudiran de 27 hores d’acompanyament individualitzat i 20 hores de formació amb l’objectiu de millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir-ne la viabilitat i iniciar-ne l’activitat econòmica. El programa s’adreça a persones emprenedores que disposin d’una idea de negoci sòlida o bé que la seva proposta tingui menys de dos anys. També es demana que tinguin un interès ferm per millorar i la voluntat explícita de posar en marxa accions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT