PUBLICITAT

Encamp

El Concurs d’escultures de neu, del 17 al 19 de febrer

Els carrers Pere d’Urg i Comtes de Foix es tancaran al trànsit

Per EL PERIÒDIC

Un certamen de neu anterior.
Un certamen de neu anterior. | COMÚ D\'ENCAMP
Torna el certamen d’escultures de neu al Pas de la Casa: del 17 al 19 de febrer, la localitat encampadana acollirà una nova edició del Concurs d’escultura monumental sobre neu, que té com a objectiu «sensibilitzar el públic en aquesta forma d’expressió artística, aportant al mateix temps un atractiu turístic a la vila encampadana», segons ha informat el Comú d’Encamp
.
La tasca d’esculpir l’obra començarà el divendres 17 al matí i s’allargarà fins diumenge 19 a les dotze del migdia. Els blocs de neu han de ser aprofitats al màxim en la seva massa i volum, i l’únic material permès és el bloc en si. Els equips participants s’organitzaran en parelles per modelar els blocs de neu, amb la possibilitat de tenir un suplent. Els participants han de ser majors de 18 anys.
El diumenge, a partir de les dotze del migdia, el jurat procedirà a valorar cada escultura, tant per la seva creativitat, com per la tècnica i la coherència de la proposta. Els participants professionals poden optar a premis de 1.000, 700 i 500 euros, mentre que els estudiants competiran per imports de 500, 250 i 100 euros. 
 
També s’atorgaran tres mencions d’excel·lència: la d’Andorra, que atorgarà el Comú d’Encamp; la del públic, que serà escollida a través del vot popular, i la del públic jove, escollida pels estudiants que participen en el certamen.
 
Tall de carrers / A partir de dimarts que ve, dia 14, i mentre duri el certamen, alguns trams dels carrers Pere d’Urg i Comtes de Foix del Pas de la Casa es tancaran amb motiu del Concurs d’escultures de neu, perquè seran aquestes vies les que acolliran els blocs de neu. La incidència en el trànsit es preveu mínima ja que es desviarà la circulació pels carrers adjacents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT