PUBLICITAT

Andorra La Vella

Un centenar de contes al certamen de Nadal

Dimarts que ve es lliuraran els premis de la 29a edició

Per EL PERIÒDIC

Biblioteca Pública del Govern.
Biblioteca Pública del Govern. | EL PERIÒDIC
Un centenar de relats originals s’han presentat a la 29a edició del Concurs de contes de Nadal, organitzat per la Biblioteca Pública del Govern. El nombre d’escrits dobla els de l’any passat, quan van concursar 54 contes. 
 
Dimarts que ve, dia 14, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, entregarà els premis de les diferents categories: alevins, a la qual hi concorren 13 treballs; infantils, amb una cinquantena d’obres; juvenil, amb una desena de contes participants, i adults, amb 27 escrits a concurs.
 
El jurat d’aquesta edició del certamen l’han format Eva Royo, Dolors Iglesias i Cèlia Realp. Les tres lectores han escollit els millors relats. L’acte de lliurament de premis, en el qual s’anunciaran els treballs guanyadors del certamen literari, serà a la Sala d’actes del centre cultural la Llacuna a les sis de la tarda.
 
Creat l’any 1987, el Concurs de contes de Nadal convoca els escriptors al mes de novembre i els guanyadors s’anuncien al mes de febrer. Els participants, que han de ser residents al Principat, han de presentar un relat inèdit i escrit en català. 
 
Els guanyadors de l’última edició, la número 28, van ser: en la categoria aleví, Enric Martos; en la infantil, Anahí Leguizamón; en la juvenil, Judit Pintat, i en la d’adults, Mònica Bordas. D’altres guanyadors de la categoria adulta han estat Àlex Puig, Jordi Trèbol i Richard Imbernón, entre d’altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT