PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS expressa preocupació pels empleats de FEDA

El partit denuncia que «l’ambient laboral ha empitjorat molt»

Per El Periòdic

Pere López en una sessió del Consell General.
Pere López en una sessió del Consell General. | Maricel Blanch
El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, ha expressat la «preocupació de la formació per l’organització dels recursos humans a FEDA». En aquest sentit, alerta que, segons han pogut saber, el clima laboral a la parapública «hauria viscut un empitjorament considerable». Per això, López ha tramitat una demanda d’informació per obtenir documentació que permeti valorar quines actuacions polítiques es poden realitzar sobre la qüestió.
 
Concretament, en l’escrit tramitat a Sindicatura, el conseller del PS demanda «l’informe resultant relatiu a l’estudi de clima laboral realitzat per FEDA», i també reclama que se li faciliti el document on està registrada «la política retributiva de l’entitat», incloent-hi les graelles salarials i els complements retributius als empleats «amb indicació expressa de la categoria professional dels treballadors públics que els perceben».
 
Càrrecs directius / El conseller general del PS explica que la petició va vinculada a la que es va formular ara fa uns dies sobre els càrrecs directius. A més, també apunta que els arriben «informacions que  indiquen que hi hauria uns resultats molt negatius en l’enquesta de clima laboral». Per tot això, manifesta, dins del PS existeix «una preocupació per com pot evolucionar l’organització dels recursos humans a FEDA».
 
«Sembla que una part de l’empresa rep els complements però el gran gruix de treballadors en queda exclòs», va indicar. Això, segons ell, seria un dels motius que «fan que l’ambient laboral estigui lluny de ser el que hi havia hagut fa uns anys». El parlamentari socialdemòcrata també avança que amb la informació que se’ls faciliti «valoraran quines actuacions polítiques poden dur a terme en un futur» més o menys proper. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT