PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El servei de Tràmits passa a l’edifici administratiu

Les gestions al Prat del Rull es tancaran a partir de l’abril

Per El Periòdic

Rodríguez i Soriano, al servei de Tràmits del Prat del Rull, ahir.
Rodríguez i Soriano, al servei de Tràmits del Prat del Rull, ahir. | C. G. / ANA
Canvis al servei de Tràmits del Govern, segons informa l’agència ANA. Fins ara els ciutadans podien fer les seves gestions a l’edifici del Prat del Rull, on s’hi ubica el departament d’Agricultura, el de Comerç i el de Consum. Aquest servei es clausurarà l’1 d’abril, va informar el secretari d’Estat d’Administració Pública, Antoni Rodríguez, de manera que tot passarà a estar «centralitzat» a l’edifici administratiu del Govern de Prat de la Creu.
 
Els canvis responen a la voluntat de l’Executiu d’«optimitzar costos i donar millor servei», va justificar Rodríguez. No caldrà duplicar logística com impressores o les línies de producció necessàries per fer el carnet de conduir o el passaport, per exemple. I pel que fa al servei ofert, s’ampliaran els punts d’atenció al públic amb el mateix personal del Prat del Rullformat per unes quinze persones, una xifra que no variarà.
 
En l’actualitat, l’edifici del Prat del Rull atén un centenar de tràmits diaris del ciutadà i a la central uns 400. La xifra ha davallat darrerament gràcies a l’augment de les accions que es poden fer en línia i a les millores de serveis com la renovació del passaport, que ja no requereix doble desplaçament a Tràmits.
 
La majoria de tràmits que es feien a Prat del Rull estaven relacionats amb les matriculacions de vehicles i obertura de comerços. La secretària d’Estat de Turisme i Comerç, Neus Soriano, va explicar que a partir d’ara tots els tràmits relacionats amb aquests dos departaments es digitalitzaran i es descarregaran amb assiduïtat per tenir tota la informació actualitzada. Així mateix, va informar que l’Oficina de Marques i Patents d’Andorra (OMPA), no es veurà afectada i es mantindrà a Prat del Rull.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT