PUBLICITAT

ORDINO

Macaco omple l’aforament amb ‘Comando Sierra Semilla’

El grup que lidera Dani Carbonell presenta l’últim espectacle

Per EL PERIÒDIC

Dani ‘Mono Loco’ Carbonell, líder de Macaco.
Dani ‘Mono Loco’ Carbonell, líder de Macaco. | EL PERIÒDIC
Fa pocs dies veiem Dani Carbonell i companyia al concert a favor d’obrir les fronteres a les persones desplaçades per la guerra, i aquesta nit la tropa de Macaco actua a l’Auditori Nacional amb la platea plena. No queda ni una entrada per assistir al xou Comando Sierra Semilla. 
 
Macaco és un dels artistes més importants de l’escena musical espanyola i un dels més influents de la música llatina a tot el món. A ritme de temes com Moving, Volar i Tengo, Macaco presentarà en format semiacústic les seves cançons més populars amb uns arranjaments més íntims, per connectar-se amb la platea. 
 
Carbonell actuarà amb tres dels seus inseparables músics: Tirtha (guitarra elèctrica), Miki Huracán Ramírez (guitarra espanyola) i Didac (calaixos i percussió). El so de Macaco és únic perquè barreja reggae, rumba i altres sons llatins amb un groove peculiar que donen com a resultat cançons que esdeven himnes, caracteritzades per la personal veu del cantant i el seu estil beatbox inconfusible. El repertori de Macaco s’ha escoltat en festivals i grans recintes de tot el planeta durant més de 15 anys de carrera i set àlbums d’estudi, sempre amb èxit. 
 
Macaco ha portat els seus directes per tot el món i ha estat guardonat amb multitud de premis al llarg dels 15 anys de trajectòria musical. Artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient, Macaco col·labora amb institucions importants per a la conservació del planeta. 
 
El seu projecte Movimiento, que compta amb el suport i la coproducció de National Geographic, l’ha fet mereixedor del prestigiós premi Ondas per la seva contribució a la lluita per la conservació de l’ecosistema. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT